Διαγωνισμός Ομορφότερου Κήπου ή Μπαλκονιου

Διαγωνισμός Φωτογραφίας 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς!

Διαγωνισμός της Ανθοκομικής Έκθεσης για τον Ομορφότερο Κήπο και το Ομορφότερο Μπαλκόνι στον Δήμο Κηφισιάς!

Στείλτε μας μια φωτογραφία απο τον κήπο ή το μπαλκόνι σας και λάβετε μέρος στον πιο ανοιξιάτικο διαγωνισμό!

Διαλέξτε την καλύτερη φωτογραφία του κήπου σας ή του μπαλκονιού σας, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, για τον ομορφότερο κήπο και το ομορφότερο μπαλκόνι στον Δήμο Κηφισιάς και αναδείξτε το ταλέντο σας στην κηπουρική και την αγάπη σας για τα άνθη και τα φυτά.

Όσοι κάτοικοι της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να μας στείλουν μια (1) ψηφιακή φωτογραφία απο τον κήπο ή το μπαλκόνι τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση photocontest@kifissiaflowershow.gr, με το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνση που βρίσκεται το θέμα της φωτογραφίας, ένα τηλέφωνο επαφής και την κατηγορία που θα λάβει μέρος (Κατηγορία: ΚΗΠΟΙ ή Κατηγορία: ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ).

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς (kifissiaflowershow.gr) και στη σελίδα της στο Facebook (Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς), όπως επίσης και στις σελίδες μας στο Instagram & Pinterest, χωρίς τα στοιχεία του αποστολέα της φωτογραφίας.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας- Κήποι και Μπαλκόνια!

Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να ψηφίζει για τις καλύτερες φωτογραφίες απο τις 10 Απριλίου εώς και τις 18 Μαϊου που θα είναι και η τελευταία ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα της
Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο http://kifissiaflowershow.gr/photo-contest , ο οποίος θα ενεργοποιηθεί στις 9 Απριλίου.

Οι 10 πρώτες φωτογραφίες ανά κατηγορία (ΚΗΠΟΙ / ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ), με τα περισσότερα «likes», θα αναμετρηθούν για την τελική απόφαση, η οποία θα παρθεί από Επιτροπή της Ανθοκομικής Εκθεσης.

Η βράβευση θα γίνει στην τελετή λήξης της Ανθοκομικής Εκθεσης (22/5), στις 20.00.

Το βραβείο θα είναι μια τιμητική πλακέτα και η δημόσια αναγνώριση της προσφοράς των συμπολιτών μας.


Tip:

Φωτογραφήστε απο πολλές πλευρές τον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

Διαλέξτε τις 4 φωτογραφίες που εσείς θεωρείτε καλύτερες και αριθμήστε τις, απο το 1 εως το 4.

Δείξτε τις φωτογραφίες αυτές σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς ζητώντας τους να επιλέξουν τις 2 καλύτερες απο τις 4 που έχετε επιλέξει.

Σημειώστε ποιες έχουν πάρει καλύτερη βαθμολογία και ξεχωρίστε τις 2 πρώτες.

Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία για τις 2 καλύτερες φωτογραφίες και στείλτε μας αυτήν που θα επιλέξουν οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί σας.