Κιφισοπαιχνιδίσματα - Κυριακή 21 Μαΐου 2017, ώρα 10.00 π.μ. – 2μ.μ

Κηφισοπαιχνιδίσματα – 21 Μαΐου 2017 στο Άλσος Κηφισιάς

Το Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει για 14η χρονιά μία εκδήλωση θεσμό για τα παιδιά.

Πρόκειται για μία πολυδιάστατη διοργάνωση που μεταμορφώνει το καταπράσινο Άλσος της Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, ώρα 10.00 π.μ. – 2μ.μ, σε μια μαγική παιχνιδούπολη.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια από το ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, να λάβουν δωρεάν ενημερωτικό υλικό από την ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (φυλλάδια, αφίσες, βιβλιαράκια για πουλιά κλπ) και υλικό για εκπαιδευτικούς όσο και υλικό ενίσχυσης, αλλά και να συμμετέχουν με τη συμβολή εθελοντών σε μικροκατασκευές για πτηνά, να λάβουν μέρος σε δραστηριότητα που θα διοργανώσει η «ΠΡΟΝΟΗ» του Δήμου μας, να παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις και δραστηριότητες με βιβλία που διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία Sporos, Monogram bookstores, να ασχοληθούν με χρήσιμες κατασκευές, να αυτοσχεδιάσουν στο Θεατρικό Παιχνίδι και να πάρουν μέρος στα δραστήρια παιχνίδια που θα διοργανώσει το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ και ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ.

Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ΞΙΦΑΣΚΙΑ που διοργανώνει το τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», να παίξουν ΣΚΑΚΙ, να πάρουν μέρος σε κατασκευές και να ζωγραφίσουν υπό την καθοδήγηση της δασκάλας των ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, να ασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, και τα μικρότερα να διασκεδάσουν με το face painting που θα οργανώσει η εταιρεία Oriflame, να παίξουν πολλά επιτραπέζια παιχνίδια με την Game Rules και να πάρουν μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι πρωινοχώρα που διοργανώνεται από τη ΔΕΛΤΑ, καθώς και να απολαύσουν προϊόντα της εταιρείας.

Τέλος οι μικροί επισκέπτες κι οι συνοδοί τους θα δοκιμάσουν γευστικά προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες Υπογραφή Στεργίου Κηφισιάς, Super Market Thanopoulos, Φούρνος Βενέτη (Fournos Veneti) , OKI DOKI,My Market, Market In, SWEET HABIT.