62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2016

Λήξη με χαμόγελα – Άρθρο απο την Kifisia News – kifisianews.gr

Μπορεί ο καιρός και οι απεργίες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς να μη βοήθησαν την 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, ωστόσο αυτή μπορεί να ταξινομηθεί ανάμεσα στις πετυχημένες διοργανώσεις, λόγω του πλήθους των πετυχημένων εκδηλώσεων, της ποικιλίας των φυτών που εκτέθηκαν και όχι της ποσότητάς τους, της ομορφιάς του πάρκου που μπορεί σχεδόν πάντα να εγγυηθεί την επιτυχία.62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς - Τελετή Λήξης - Η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς

Η 62η Ανθοκομική Έκθεση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου και κατά την όμορφη τελετή λήξης, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος επισήμανε ότι θα πρέπει να ξαναδούν οι πρόεδροι την αρίθμηση της έκθεσης, αφού αν μετρηθούν οι πρώτες εκθέσεις που είχαν γίνει στην πλατεία Πλατάνου, πριν ακόμα δημιουργηθεί το Άλσος, έχουμε να κάνουμε με περισσότερες από 62 διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της Ανθοκομικής, Γιώργος Κομιανός, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις της έκθεσης, στην ποικιλία στων εκθεμάτων και στην τιμή που ένιωσε να ηγείται του συγκεκριμένου θεσμού, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.

Οι Μικροί Τροβαδούροι χάρισαν το πιο γλυκό τους χαμόγελο στους επισκέπτες της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης ΚηφισιάςΑπό νωρίς το απόγευμα της Κυριακής το συγκρότημα κρουστών Quitombo, σκορπούσε χαρούμενους ήχους σε μια περιήγηση στο Άλσος, ενώ η τελετή λήξης άνοιξε με τις ζεστές μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Κηφισιάς, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Φίλιππου Χίου.

Ακολούθως η κεντρική σκηνή της Ανθοκομικής γέμισε χαρούμενες φωνούλες από την Παιδική Χορωδία των Τροβαδούρων, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις.

 

Τα φετινά βραβεία πήραν:

 • Ο Μέγας Υποστηρικτής της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, εταιρεία ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΣΤΑΣΥ) για την υποστήριξή του.
 • Ο Μέγας χορηγός της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, εταιρεία «MEDI PRINOU» για την ευγενική του χορηγία.
 • Ο ομορφότερος κήπος, ο οποίος επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στην κ. Χριστίνα Ξανθοπούλου στα Αλώνια.
 • Το ομορφότερο μπαλκόνι το οποίο επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Κωνσταντίνο Αναστασιάδη στην Νέα Ερυθραία.
 • Ο Αριστείδης Πουλημένος, που απεβίωσε πρόσφατα, θερμός υποστηρικτής της Ανθοκομικής Έκθεσης για δεκαετίες, με ιδιαίτερα ξεχωριστή παραγωγή σε κάκτους και παχύφυτα.
 • Ο κ. Πάνος Ραυτόπουλος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Έκθεσης, για τη συνολική συμβολή του στο Δήμο Κηφισιάς.
 • Ο κ. Χαράλαμπος Βογιατζής για την εθελοντική του προσφορά στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς.
 • Οι κ.κ. Κλέων Τσέτης και Κωνσταντίνος Χριστάκος για την προσφορά τους στο βιντεοσκοπικό υλικό της έκθεσης.
 • Τα εκθεσιακά περίπτερα «Ιωάννη Γρύλλη», «Μαγδαληνή Ξυράφη & ΣΙΑ ΟΕ» και «Κυκέων Έλευσις» για τα αποτελέσματα των περιπτέρων τους.
 • Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς, για τις πρωτότυπες δράσεις τους και για την ψυχαγωγία που προσέφεραν στα παιδιά.
 • Η Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για τις δράσεις της στην έκθεση.
 • Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών για τη διαχρονική προσφορά του και για τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 62ης Ανθοκομικής.
 • Οι χορηγοί επικοινωνίας STAR GROUP και REAL GROUP για την προσφορά τους στην 62η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς - Τελετή Λήξης - Η διακεκριμένη σολίστ Ευγενία Παπαδήμα σε έργα ΛιστΑνθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Την εκδήλωση έκλεισε η διακεκριμένη σολίστ Ευγενία Παπαδήμα, αποχαιρέτησε μελωδικά την ιστορικότερη γιορτή του Δήμου Κηφισιάς με το λυρισμό και την ποιητικότητα του Φραντς Λιστ.

 

Source: http://www.kifisianews.gr