Οι Αρθρογράφοι μας

Μαρία Γρυλλάκη
Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια σε Ολιστικές και Εναλλακτικές Θεραπείες
Η Μαρία Γρυλλάκη είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια σε Ολιστικές και Εναλλακτικές θεραπείες, όπως είναι το Σιάτσου (Shiatsu School of London), ο Βελονισμός (Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής – Tian Jin Academic Hospital), η Αρωματοθεραπεία (Athens Aromatherapy Academy), και το Αναγεννησιακό Μασάζ Προσώπου (Rejuvenessence Face Massage London), από το 1996.

Είναι ιδρυτικό μέλος, και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Σιάτσου (www.shiatsugr.gr). Έχει κλινική εμπειρία στην Αντιμετώπιση Χρόνιου Καλοήθους Πόνου (Ινομυαλγία, Αυχεναλγία, Οσφυαλγία, Κεφαλαλγία, κλπ) και σε Διαταραχές Ύπνου (Αϋπνία, κλπ), μέσα από την άσκηση Σιάτσου σε Ιατρεία Πόνου και Ιατρεία Μελέτης Ύπνου, Δημοσίων Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων.

Παραδίδει διαλέξεις, αρθρογραφεί, συμμετέχει με εκπόνηση έρευνας σε επιστημονικά συνέδρια, και οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε θέματα των Αγωγών Υγείας στα οποία είναι πιστοποιημένη.

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών Βακαλό. Εργάστηκε στον Δημιουργικό τομέα της Διαφήμισης 15 χρόνια.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με την Μαρία: 6977975381
Επικοινωνήστε μέσω email με την Μαρία
Ελίνα Κατσίκα
Γεωπόνος – Αρχιτέκτων Τοπίου MSc
Είμαι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η αγάπη μου για τη φύση και τη ζωγραφική με οδήγησε στο μεταπτυχιακό της Αρχιτεκτονικής Τοπίου.

Ο σεβασμός στο τοπίο, η απλοϊκότητα και φυσικότητα των γραμμών και ο δυναμισμός χαρακτηρίζουν τα έργα μου.

Έχω συνεργαστεί με γραφεία μελετών Αρχιτεκτονικής Τοπίου και αναλαμβάνω έργα διαμόρφωσης δημόσιων και ιδιωτικών υπαίθριων χώρων.
Ταξιάρχης Ανδριτσόπουλος
Γεωπόνος
Ο Ταξιάρχης Ανδριτσόπουλος είναι γεωπόνος. Απασχολήθηκε στους τομείς της παραγωγής καλλωπιστικών φυτών και του σχεδιασμού και συντήρησης χώρων πρασίνου.

Συνεργάστηκε με περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές για το πράσινο και την κηπουρική.

Συνεργάζεται με την Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Ασχολείται επίσης, με τη συγγραφή βιβλίων για την κηπουρική.
Επικοινωνήστε μέσω email με τον ΤαξιάρχηΒρείτε τον Ταξιάρχη στο προσωπικό του Blog
Τζέση Σπύρου
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Η Τζέση Σπύρου είναι Αρχιτέκτων, ζεί και εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Κηφισιά, ενώ είναι Πανεπιστημιακή ερευνήτρια στην Χάγη.

Εχει υλοποιήσει μελέτες και κατασκευές κατοικιών, επαγγελματικών και εκθεσιακών χώρων, ξενοδοχείων αλλά και εσωτερικών χώρων.

Εχει εργαστεί στο Διεθνής εμβέλειας Γραφείο Δοξιάδη, σε σημαντικά και μεγάλης κλίμακας έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε Αρχιτεκτονικές εκδόσεις όπως το περιοδικό Υλη & Κτίριο, Ελληνικές κατασκευές, Casa Vogue, ενώ είναι εκδότρια της διαδικτυακής πλατφόρμας Architecture+.

Αναλαμβάνει μελέτες και διασκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, ειδικών αρχιτεκτονικών εφαρμογών και εκθεσιακών χώρων.

Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με την Τζέση: 693 90 94 789
Επικοινωνήστε μέσω email με την ΤζέσηΒρείτε την Τζέση στην ιστοσελίδα που αρθρογραφεί