Πλούσιο Πολιτιστικό στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Από το 2015 η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς άλλαξε σελίδα και πλέον είναι ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός για τον δήμο Κηφισιάς, που ξεπερνάει τα όρια της Ανθοκομίας.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα πλαισιώνει την Έκθεση, χωρίς να την επισκιάζει, μιας που τα άνθη και τα φυτά είναι και θα είναι σταθερά ο πρωταγωνιστής της Έκθεσης.

Σε ένα ειδυλλιακό, καταπράσινο τοπίο, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ομιλίες, παρουσιάσεις, συναυλίες και εκδηλώσεις, προσφέρουν ψυχαγωγία και επιμόρφωση στους επισκέπτες κάθε ηλικίας. Μιας που στο πολιτιστικό πρόγραμμα της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, υπάρχει κάτι για όλους.

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς!

 

Η προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων στην Ανθοκομική Έκθεση, είναι για την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου πολιτιστικού προγράμματος, που θα καλύψει όλους τους τομείς ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την Έκθεση, αλλά και το κεντρικό θέμα κάθε χρονιάς. Παράλληλα, αξιοποιώντας το ενδιαφέρον του κοινού για τις πολιτιστικές της εκδηλώσεις, ενισχύεται η αγάπη για το Πράσινο και προωθούνται οι αξίες της Ανθοκομίας.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, συμπληρώνει και ενισχύει την Έκθεση, λειτουργεί ως αρωγός για την θωράκιση και μακροημέρευση της και σηματοδοτεί την δέσμευση της Δημοτικής Άρχης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, για την εδραίωση του Άλσους Κηφισιάς, ως ενός ζωντανού χώρου αναψυχής και πολιτισμού, στο κέντρο της Κηφισιάς, ολόκληρο το χρόνο, για όλους τους επισκέπτες του.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ  για το φετινό πρόγραμμα και επισκευτείτε ξανά την ιστοσελίδα μας, για να δείτε τις μελλοντικές εκδηλώσεις στο Άλσος Κηφισιάς.

Αυτοκίνητα Αντίκες στο Άλσος Κηφισιάς!