Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς - Εκδηλώσεις για τα παιδιά!

Ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου, η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Φιλαρμονική ΚηφισιάςΜικροί τροβαδούροι ΚηφισιάςΚοινό Τελετής Λήξης 2015

Ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου, η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς  

Κηφισιά, 12 Μαΐου 2015 Με μουσική, βραβεύσεις και σύντομες ομιλίες πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της 61ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς την Κυριακή 10/05/2015, ενώ η δημοτική αρχή και το ΔΣ της Ανθοκομικής Έκθεσης ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου.

Για 19 ημέρες και με τη συμμετοχή 70 ανθοπαραγωγών και εμπόρων η ανανεωμένη Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς υποδέχθηκε περισσότερους από 60.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός από τις λουλουδοαγορές, πολλές εκδηλώσεις, εργαστήρια και συναυλίες. Επίσης πάνω από 20 σχολεία συμμετείχαν στα βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία αποτέλεσαν φέτος την πιο επιτυχημένη έκπληξη της διοργάνωσης.

Γιώργος Θωμάκος - Δήμαρχος Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες επιτυχίας και ειδικά τους παραγωγούς τους οποίους χαρακτήρισε ‘ραχοκοκαλιά της Ανθοκομικής’, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αύξηση των επισκεπτών κατά 20% και για την πρωτόγνωρη συμμετοχή Οργανώσεων, ΜΚΟ και σωματείων κάτι που αναδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον της νέας Διοίκησης για τον ανθρωπισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Γιώργος Κομιανός - Πρόεδρος Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, κ. Γιώργος Κομιανός, σηματοδότησε την έναρξη της 62ης Ανθοκομικής Εκθεσης Κηφισιάς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «…από την επόμενη κιόλας μέρα, η ομάδα της Ανθοκομικής αρχίζει να προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά έχοντας σαν στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερες καινοτομίες και εκπλήξεις στους επισκέπτες της ιστορικής έκθεσης.»

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου και μέχρι τότε οι φίλοι της έκθεσης μπορούν να επισκέπτονται το www.kifissiaflowershow.gr για να ενημερώνονται σχετικά με τα νέα και τις εκδηλώσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

T 210 8019566, flowershow@kifissia.gr

Γραφείο Τύπου Δήμου Κηφισιάς

T 2132007254, gtipou@kifissias.gr