ΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ELAMAZI στο ΑΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ELAMAZI  στο  ΑΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, ΩΡΑ: 10πμ-10μμ

Κλείνουν τα σχολεία … αξίζει να το γιορτάσουμε! Το καλοκαίρι των παιδιών είναι εδώ!

Λίγες μέρες έμειναν για τo «4o φεστιβάλ elamazi» που θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ στο Άλσος Κηφισιάς για να γιορτάσουμε μαζί την «έναρξη του καλοκαιριού των παιδιών»!

Για μια ακόμα φορά, συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, πολυχώρους, εταιρίες διοργάνωσης εκδηλώσεων, καλλιτεχνικά εργαστήρια, θεατρικούς συνεργάτες αλλά και κέντρα εκπαίδευσεις, εκδοτικούς οίκους, μουσεία, ΜΚΟ, συλλόγους και φορείς και σας έχουμε ετοιμάσει με πραγματικό μεράκι και αγάπη ένα εξαιρετικό πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για ολόκληρη την οικογένεια!

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές και μουσικές παραστάσειςαφηγήσεις παραμυθιών, παράσταση καραγκιόζη, εργαστήρια εικαστικώνμουσικοκινητικήςfamily Zumba, πειράματα, face painting, μάγους και ταχυδακτυλουρούς, και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα χαρίσουν για μια ακόμα φορά μια αξέχαστη εμπειρία σε παιδιά αλλά και σε όλους εμάς που γινόμαστε «παιδιάμεγαλύτερα» παιδιά»

Επιμένοντας αθλητικά, θα διοργανωθούν ομαδικά παιχνίδια “παιδιών με γονείς”, kids yoga, αναζήτηση θησαυρού, ασφαλή τοξοβολία για παιδιά καθώς και το 4πλο budgee τραμπολίνο θα έχουν ως στόχο να απογειώσουν μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά!

Με μια ματιά:

 • Δραστηριότητες με τα κορυφαία κέντρα δημιουργικής απασχόλησης & διοργάνωσης πάρτυ!
 • Επιλεγμένες παραστάσεις και shows!
 • Εργαστήρια με γονείς-παιδιά!
 • Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους…
 • Αθλητικές Δραστηριότητες, παιχνίδια και χορό
 • Εκδόσεις και διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων
 • Διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων
 • «Τα πιτσιρίκια» για πρώτη φορά mazi!
 • Ενημέρωση από Εκπαιδευτήρια, παιδικούς σταθμούς & κέντρα λογοθεραπείας.
 • «Μαγική» παρουσίαση του Φεστιβάλ από το φανταστικός μάγος FUNTASTICO.
 • “Sweetmoments.gr” – Αληθινά ωραία ζαχαρωτά

 

Θα είναι μαζί μας!

Με τη σιγουριά & τη ζωντάνια που μας δίνει κάθε φορά, την ηχητική κάλυψη και υποστήριξη του φεστιβάλ την έχει αναλάβει η εταιρία ISISOUND, τα υπαίθρια παιχνίδια η MGAMES ενώ για μια ακόμα μαζί μας θα είναι μαζί μας το  ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ για να φροντίσει τους μικρούς μας φίλους αν χρειαστεί.

Στηρίζουμε & βοηθάμε το  KARKINAKI.GR, το BABYFEAT με ανταλλαγές καλοκαιρινών παιχνιδιών καθώς και το περιοδικό δρόμου ΣΧΕΔΙΑ.

Πώς θα έρθετε

Το Άλσος Κηφισιάς φιλοξενεί κάθε χρόνο την Ανθοκομική Έκθεση και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον τερματικό σταθμό ΗΣΑΠ (ηλεκτρικός) Κηφισίας ενώ είναι προσβάσιμο και με πολλά μέσα συγκοινωνίας (π.χ λεωφορεία)! Για όσους όμως προτιμήσουν να έρθουν με τα αυτοκίνητα τους, υπάρχει το δημοτικό parking Platanos λίγα μόλις μέτρα από το άλσος!

Στο χώρο του Άλσους υπάρχει καφέ και καντίνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων.

Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ (προπώληση) και 6 ευρώ (ταμείο), δωρεάν για παιδιά έως 2 ετών και περιλαμβάνει όλα τα θεάματααθλητικές & εικαστικές δραστηριότητες χωρίς καμία άλλη χρέωση για τις δραστηριότητες και τις παραστάσεις του φεστιβάλ.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα καταστήματα Public, Παρασωτηρίου, Seven, IANOS, RELOAD και MediaMarkt ή ηλεκτρονικά μέσω www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

Και ασφαλώς, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τους χορηγούς επικοινωνίας για δωρεάν προσκλήσεις: athina984.gr babyspace.gr babyzone.gr ifeelkid.gr infokids.gr mama365.gr singleparent.gr star.gr talcmag.gr

(Το πλήρες πρόγραμμα των συνεργατών ανανεώνεται διαρκώς στο www.elamazi.gr/category/4th-elamazi-festival/ και στο facebook https://www.facebook.com/elamazi.gr)